Natječaj u okviru programa Mladi na djelu

Izvršna agencija za obrazovne, audiovizualne i kulturne politike (EACEA) sa sjedištem u Bruxellesu objavila je natječaj u sklopu Aktivnosti 4.1 (Okvirni partnerski ugovor) programa Mladi na djelu. Natječaj raspisuje se nastavno na prethodno objavljeni natječaj pod nazivom EACEA 20/07, temeljem kojeg je EACEA odabrala 45 organizacija mladih za trogodišnji Okvirni partnerski ugovor koji se provodi kroz dodjeljivanje jednogodišnjih specifičnih bespovratnih sredstava.
 
EACEA trenutačno provodi savjetovanje ograničenog tipa s ciljem identificiranja prijedloga za godišnji radni program za 2009. godinu. Savjetovanje je otvoreno za sve partnere koji su na natječaju EACEA 20/07 ostvarili trogodišnji Okvirni partnerski ugovor za 2008. godinu. Budžet za 2009. godinu procijenjen je na 2 milijuna Eura, pri čemu je maksimalni iznos potpore koji mogu ostvariti pojedinačne organizacije 45.000 Eura.
 
Više informacija o natječaju potražite ovdje, a rok za dostavu prijedloga je 15. prosinac 2008.
 
Informacije o Programu Mladi na djelu, kao i prilikama koje on pruža, možete pronaći i na internetskim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.