Natječaji u sklopu projekta "„Civil Society Dialog Between the EU and Turkey“

Republika Turska, u sklopu IPA fondova, postala je korisnica programa "Civil Society Dialogue Between the EU and Turkey Project" .

Cilj programa je razvijanje suradnje između nevladinih organizacija iz Turske i onih iz EU, a prioritetna područja programa su: okoliš, energija, zaštita potrošača i zdravlja, pravda, sloboda i sigurnost, regionalna politika i koordinacija strukturnih fondova, poduzetništvo i industrijska politika, poljoprivreda i ribarstvo te obrazovanje. Ukupan budžet programa je 11 milijuna eura, a udruge iz Republike Hrvatske mogu se prijaviti za sudjelovanje u partnerstvu s nevladinim organizacijama iz Republike Turske.

Također je radi obveznog partnerstva između OCDa Turske i EU, kao preduvjeta za prijavu na ove natječaje, izrađen alat "Partner Search & Matchmaking Tool" kako bi se olakšalo pronalaženje partnera. Detaljnije informacije o sudjelovanju potražite ovdje.

Rokovi za prijavu su svibanj i lipanj 2015. a više informacija možete pronaći na www.cfcu.gov.tr/index.php te www.ab.gov.tr/