Natječaj NESsT-a za socijalno poduzetništvo za 2010. - 2011.

NESsT-ov natječaj za socijalno poduzetništvo za 2010. - 2011. dio je desetogodišnjeg NESsT-ova projekta poticanja razvoja socijalnog poduzetništva u srednjoj Europi. NESsT-ova filantropska zaklada osigurava izgradnju kapaciteta i financijsku potporu odabranom portfelju socijalnih poduzeća pod vodstvom OCD-a na tržištima u razvoju. Sva socijalna poduzeća u NESsT-ovom portfelju posvećena su izravnom promicanju misije organizacije civilnog društva, istovremeno jačajući njezinu financijsku održivost.

Natječajem NESsT-a za socijalno poduzetništvo za 2010. – 2011. godinu s ciljem podupiranja razvoja socijalnog poduzetništva u Hrvatskoj pozivaju se na sudjelovanje sve hrvatske organizacije civilnog društva (OCD) zainteresirane za procjenu isplativosti ideje socijalnog poduzeća ili za proširenje aktivnosti postojećeg. Na prijavu potičemo i organizacije civilnog društva (OCD) u Hrvatskoj koje već imaju poslovni plan ili vode socijalno poduzeće.

Poziv na dostavu prijedloga projekata otvoren je do 13. srpnja 2010. Za dodatne informacije o uvjetima poziva, o postupku prijave te o informativnom susretu koji će se održati u zagrebu 18. lipnja s ciljem predstavljanja detaljnih informacija o samome procesu prijave te odgovaranja na pitanja zainteresiranih, posjetite internetsku stranicu NESsT-a.