Natječaji Nacionalne zaklade u 2011.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila je natječaje i pozive za iskaz interesa, od čega dva natječaja za odobravanje financijskih oblika podrški, jedan natječaj za dodjelu godišnjih nagrada te tri poziva za iskaz interesa.

Natječaj za projekte demokratizacije i razvoja civilnog društva i natječaj za dodjelu institucionalnih podrški otvoreni su do 19. rujna 2011., jednako kao i Pozivi za iskaz interesa za inicijalnom suradnjom za prijavu projekata istraživanja razvoja civilnog društva, neprofitnih medijskih projekata te projekata međunarodne razvojne pomoći, dok je rok za dostavu prijava na natječaj za dodjelu nagrade za volonterstvo "Škola - prijatelj zajednice", 3. listopada 2011. godine.

Najavljeno je također da Nacionalna zaklada planira u 2011. godini uložiti 24,5 milijuna kuna u projekte i programe organizacija civilnog društva od čega 19 milijuna za nove natječaje i višegodišnje podrške, dok je 5,5 milijuna namijenjeno za ugovaranje inicijalne, programske i razvojne suradnje putem poziva za iskaz interesa u 2011.

Detaljne informacije o natječajima i pozivima za iskaz interesa možete pronaći ovdje.