Natječaj MZOŠ za udruge u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2011./2012.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa objavilo je natječaj za financijske potpore projektima udruga koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2011./2012.

U sklopu ovog natječaja Ministarstvo će dodjeljivati potpore udrugama koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja te planiraju provesti projekte koji su izravno vezani za provedbu mjera iz zakona, nacionalnih strategija, planova i programa u području odgoja i obrazovanja djece i mladih, a koje su u nadležnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Ukupna financijska sredstva u okviru natječaja su 4.500.000,00 kuna kojima će se financirati do 120 projekata; dok je najmanji iznos po pojedinom projektu 30.000,00, a najveći 130.000,00 kuna. Udruge mogu prijaviti samo jedan projekt koji se može provoditi najduže do 1. lipnja 2012. godine.

Rok prijave je do 29. svibnja 2011., a dostavlja se isključivo elektronskim putem te je neophodno registrirati se u Sustav za ispunjavanje i slanje elektroničkih obrazaca: http://eobrasci.mzos.hr/.
 
Detaljnije informacije o ovom natječaju, kao i prijavne obrasce te cjelovit tekst natječaja možete pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva.