Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „The role of civil society in the social integration of the Roma minority“, 9.-12. ožujka 2010., Bruxelles

U sklopu programa People 2 People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika organizacija civilnoga društva na studijskom posjetu pod nazivom „The role of civil society in the social integration of the Roma minority, koji će se održati od 9. do 12. ožujka 2010. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta jest sudionike upoznati s europskim politikama i strategijama koje se tiču integracije Roma, te im ponuditi mogućnost za razmjenu i umrežavanje s drugim organizacijama civilnoga društva na europskoj razini. Nacrt programa studijske posjete preuzmite ovdje, a o pokrivanju troškova sudionicima pročitajte u Uputama za sudionike.

Kroz proces odabira izabrat će se kandidati iz različitih organizacija iz Republike Hrvatske. Što se kriterija odabira tiče, voditi će se računa da među izabranim kandidatima budu zastupljeni predstavnici manjih i većih organizacija, uključujući i predstavnike nedavno uspostavljenih organizacija. Prednost će imati predstavnici organizacija koje djeluju na području pružanja socijalnih usluga.

Zainteresirane molimo da najkasnije do 11. veljače 2010.  pošalju
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         Obrazac za sudionike, kao i
-         životopis u EU formatu
putem ove internetske pošte.