Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Developing community-based provision of social services for people with disabilities“, 23.-26. veljače 2010., Bruxelles

U sklopu programa People 2 People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika organizacija civilnoga društva na studijskom posjetu pod nazivom „Developing community-based provision of social services for people with disabilities, koji se ima održati od 23. do 26. veljače 2010. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta jest sudionike upoznati s europskim politikama i strategijama vezanima uz pružanje socijalnih usluga osobama s invaliditetom, te im ponuditi mogućnost za razmjenu i umrežavanje s drugim organizacijama civilnoga društva na europskoj razini. Nacrt programa studijske posjete preuzmite ovdje, a o pokrivanju troškova sudionicima pročitajte u Uputama za sudionike.

Kroz proces odabira izabrat će se kandidati iz različitih organizacija iz Republike Hrvatske. Što se kriterija odabira tiče, voditi će se računa da među izabranim kandidatima budu zastupljeni predstavnici manjih i većih organizacija, uključujući i predstavnike nedavno uspostavljenih organizacija. Prednost će imati predstavnici organizacija koje djeluju na području pružanja socijalnih usluga.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 20. siječnja 2010.  pošalju
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         Obrazac za sudionike, kao i
-         životopis u EU formatu
putem ove internetske pošte.