Konferencija ECAS-a i Nacionalne zaklade - „Osnaživanje tripartitnih odnosa – organizacije civilnog društva – nacionalne vlade – Europska komisija: Jačanje civilnog društva diljem Europe i izgradnja partnerstva“, 19. i 20. listopada 2009., Zadar

U organizaciji European Citizen Action Service (ECAS) iz Bruxellesa i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva iz Zagreba u Zadru će se 19. i 20. listopada 2009., u prostoru Europskog centra za međusektorsku suradnju IMPACT, Put Stanova bb, održati međunarodna konferencija pod nazivom „Osnaživanje tripartitnih odnosa – organizacije civilnog društva – nacionalne vlade – Europska komisija: Jačanje civilnog društva diljem Europe i izgradnja partnerstva“,

Konferencija je nastavak procesa kampanje iniciranja rasprava na europskoj i nacionalnoj razini o stvaranju održivog partnerstva između predstavnika civilnog društva, Europske unije i predstavnika vlasti na nacionalnoj razini. U tu su svrhu već organizirane četiri konferencije: u listopadu 2007. u Bruxellesu, u travnju 2008. u Ljubljani tijekom koje je usvojen i vrlo važan dokument pod nazivom Ljubljanska deklaracija, zatim u rujnu 2008., u Zadru i Kongres u travnju 2009. u Ljubljani.
 
Očekuje se da će Konferencija u Zadru u listopadu ove godine okupiti velik broj predstavnika organizacija civilnoga društva država članica Europske unije te susjednih zemalja iz regije, predstavnika donatora i stručnjaka iz europskih institucija i vlada pojedinih država.

Program Konferencije možete preuzeti ovdje.

Napominjemo da će se prijave zaprimati na sljedeću e mail adresu: info@impact-center.eu ili na broj faxa +385 1 2399 111, a za ostale informacije vezano uz prijevoz i smještaj možete se obratiti gđi Ani Žunić. Registracijski obrazac možete preuzeti na stranici ECAS-a/Conference documents/2. stranica.

Ostale informacije dostupne su na www.ecas-citizens.eu.