Okrugli stol " Civilno društvo i država – suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije", 8. prosinca 2008., Novinarski dom, Zagreb

U zajedničkoj organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva pravosuđa, GONG-a, Transparency International Hrvatska i Hrvatskog novinarskog društva, 8. prosinca 2008. u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu, s početkom u 9,30 sati, održat će se okrugli stol Civilno društvo i država – suradnja u provedbi mjera suzbijanja korupcije. Na Okruglom stolu bit će predstavljeni rezultati ankete koju je GONG proveo među organizacijama civilnoga društva o njihovoj suradnji s tijelima državne uprave u borbi protiv korupcije, a bit će predstavljeni i novi instrumenti u borbi protiv korupcije.

Cilj je ovog skupa potaknuti kvalitetniju suradnju civilnog društva i nadležnih tijela javne vlasti u provedbi mjera suzbijanja korupcije, što je jedno od temeljnih načela i ciljeva Strategije suzbijanja korupcije u Republici Hrvatskoj. U privitku možete naći Program događanja i Prijavni obrazac.
 
 
Program
 
Prijavni obrazac