Sudjelujte na Danima otvorenih vrata udruga 2015. i osvojite besplatnu edukaciju

Pozivamo udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave na jednodnevnu radionicu „7 navika uspješnih ljudi”.

Ured za udruge će ove godine 20 udruga nagraditi jednodnevnom radionicom „7 navika uspješnih ljudi“ koja je postala najprodavaniji poslovni trening u svijetu, a temelji se na istoimenom svjetskom bestseleru autora Stephena R. Coveya koja je proglašena jednom od najvažnijih poslovnih knjiga 20. stoljeća. Radionica se temelji na načelima učinkovitosti, koja nam omogućuju dostizanje željenih rezultata u svim područjima života, sada i u budućnosti.

Sadržaj radionice, koju će održati tvrtka Gentis d.o.o., usmjeren je na primjenu sedam navika uspješnih ljudi i koristi koje donosi za osobni razvoj i kvalitetnije upravljanje organizacijom:
·         povećano povjerenje i poboljšan timski rad
·         ujedinjavanje timova i organizacija u zajedničkoj viziji, misiji i svrsi
·         rješavanje zadataka prema prioritetima i poticanje direktne učinkovitosti
·         veću uključenost članova tima i korištenje različitosti pojedinaca za postizanje većeg uspjeha
·         bolje razumijevanje problema, što rezultira ciljanim rješenjima
·         bolja komunikacija koja vodi uspješnom rješavanju problema
·         uvođenje kontinuiranih poboljšanja i sprečavanje tzv. burn out-a

Napominjemo da će se radionica održati 2. srpnja 2015. u Zagrebu i da će troškove edukacije, puta i smještaja snositi Ured za udruge.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će procjena uspješnosti angažmana na Danima otvorenih vrata pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme Dana te zajedno s popratnim materijalima i prilozima (slikama i video zapisima s događanja te dokazima popraćenosti u lokalnim medijima) prijavu pošaljite do 12. lipnja 2015. na e-mail: dovu@uzuvrh.hr . Prijavni obrazac koji ćete ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na internetskom portalu www.uzuvrh.hr i facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje će osvojiti edukaciju „7 navika uspješnih ljudi” o nagradi će biti obaviještene i putem elektroničke pošte i telefona.

S veseljem očekujemo Vaše prijave!