Radionica: Proces pripreme i prijave prijedloga projekata za natječaje Phare 2006 za sektor civilnog društva, Zagreb, 4. ožujka 2008.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Savjet za razvoj civilnog društva organiziraju radionicu na temu ispunjavanja prijavnog obrasca i izradu proračuna za podnošenje projektnih prijedloga unutar natječaja Phare 2006. Omogućavanje aktivnog doprinosa sektora civilnog društva u pretpristupnom procesu, za područja demokratizacije i ljudskih prava, sudjelovanja mladih te zaštite okoliša i održivog razvoja.
Ciljevi radionice su upoznati sudionike s općim uvjetima prihvatljivosti projektnih prijedloga i s natječajnom dokumentacijom za PHARE 2006, predstaviti pristup logičke matrice kao osnove upravljanja projektnim ciklusom te informirati o zahtjevima pri pisanju prijedloga projekata (projektni obrazac te obrazac proračuna).
Predavači su Marina Buza-Vidas, stručna suradnica u Uredu za udruge, te Sandra Benčić i Lidija Pavić-Rogošić, članice Savjeta za razvoj civilnog društva. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se odazovu na radionicu koja će se održati u utorak, 4. ožujka, u prostorijama Informacijskog centra Europske unije, na Trgu žrtava fašizma 6. Prijavni obrazac i program radionice možete preuzeti ovdje:
 - Program
- Prijavni obrazac.
 
Prijave će se zaprimati najkasnije do 03. ožujka u 12 sati, ili do popunjavanja slobodnih mjesta jer broj sudionika je ograničen. Popunjene prijavne obrasce šaljite na: na adresu elektronske pošte Ureda za udruge marina.buza-vidas@uzuvrh.hr ili na telefaks 01/610 99 72 zaključno do 3. ožujka 2008. u 12 sati.