Seminar OECD-LEED-a ''Partnerstvo za vještine i konkurentnost'', Beč, 18-19. veljače 2008.

U sklopu programa OECD-a za lokalni gospodarski razvoj i zapošljavanje, u Beču se 18. i 19. veljače 2008. organizira seminar na temu Partnerstvo za vještine i konkurentnost.
 
Tržište rada ima potrebu za specifičnim vještinama, a u skladu s tim, ubrzano se razvijaju i posebne strategije za postizanje tih vještina, kako bi se odgovorilo potrebama tržišta. Seminar će nastojati pronaći optimalne načine za uspostavljanje partnerstva koja bi doprinijela kreiranju i primjeni navedenih strategija, kako bi se povećala konkurentnost, a ekonomiju učinilo inkluzivnijom.
 
Očekuje se da će u seminaru sudjelovati oko 150 stručnjaka za partnerstvo, menadžera, nacionalnih koordinatora partnerskih mreža i kreatora javnih politika. Prijave za sudjelovanje na seminaru primaju se do 18. siječnja 2008., a s obzirom na ograničen broj sudionika, zainteresiranima se preporuča prijaviti što prije. Troškove puta i smještaja snose sami sudionici, a obrazac za prijavu i ostale detalje možete pronaći na web stranici OECD-a