Informativne radionice IPA 2012. “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija”

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u sklopu IPA programa, I komponente, programskog razdoblja 2012, organizira radionicu za tri objavljena natječaja:

  • Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava
  • Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima
  • Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva
Informativna radionica će se održati 29. svibnja 2014. godine u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb, 10 h – 14 h
 
Prijave:
Molimo Vas prijavite svoje sudjelovanje popunjavanjem prijavnice i njenom dostavom na faks 01/4599-811 ili na adresu e-pošte stela.fiser@uzuvrh.hr do 23. svibnja 2014. godine.
 
Svi zainteresirani koji se prijave na opisani način će dobiti potvrdu sudjelovanja na informativnoj radionici.
 
Napominjemo da sudionicima nismo u mogućnosti podmiriti troškove prijevoza i smještaja.
 
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video streamingu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod bannerom "Prijenos uživo" (http://public.mzos.hr/Default.aspx?sec=3402), a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@uzuvrh.hr.
 
Poziv i obrazac za prijavu možete preuzeti u nastavku.
 
Poziv
 
Prijavnica