Poziv na informativne radionice za natječaje u okviru programa IPA 2011

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava IPA 2011: Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj i Potpora organizacijama civilnog društva za razvijanje partnerstava za održivo korištenje zaštićenih područja u Hrvatskoj, uključujući moguća područja unutar NATURA 2000.

Napominjemo da je broj sudionika ograničen, pa Vas molimo da što žurnije prijavite svoje sudjelovanje popunjavanjem prijavnice i njenom dostavom na faks 01/4599-811 ili na adresu e-pošte anita.prsa@uzuvrh.hr. Radionica će se održati 12. lipnja 2013. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu (Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb), 13 h – 16 h.

Poziv i obrazac za prijavu možete preuzeti u nastavku.

Poziv

Prijavnica

Ujedno Vas pozivamo na otvorenje Dana otvorenih vrata udruga 2013 koje će se održati isti dan u prostorima Nacionalne i sveučilišne knjižnice, od 9 do 12 sati za kada je predviđena panel rasprava na temu: Organizacije civilnog društva i institucije Europske unije: kakav dijalog možemo očekivati?