Poziv na panel raspravu "Civilno društvo, EU fondovi i održivi razvoj", Pula

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u sklopu nacionalne manifestacije Dana otvorenih vrata udruga u Puli organizira panel raspravu na temu „Civilno društvo, EU fondovi i održivi razvoj“. Rasprava će se održati u suradnji s lokalnim partnerom Udrugom Zelena Istra iz Pule, 14. lipnja 2013. u Društvenom centru Rojc, Gajeva 3, Pula, s početkom u 12.30 sati.

Panel rasprava će ujedno biti prigoda za upoznavanje šire javnosti s nedavno započetim projektima koji se provode unutar IPA 2010 sheme bespovratnih sredstava „Potpora organizacijama civilnoga društva u razvoju, provedbi, promicanju  i praćenju provedbe politika održivog razvoja i zaštite okoliša'' u sklopu kojeg su ugovorena 3 projekta ukupne vrijednosti 3,669,398,98 KN od čega se veći dio sufinanciranja, 90%, odnosi na sredstva EU (2,934,549,00 KN) i sredstva koja je osigurao Ured Vlade RH za udruge (366,777,41 KN).
 
Uz predstavnike udruga, očekujemo sudjelovanje predstavnica/predstavnika nadležnih državnih institucija, jedinica lokalne i područne samouprave, odgojno-obrazovnih ustanova, akademske zajednice, privatnog sektora, javnosti  i medija.
 
Ovom prilikom Vas pozivamo da svojim aktivnim  sudjelovanjem doprinesete što boljoj i kvalitetnijoj raspravi. Svoje prijave možete potvrditi mailom na sljedeću mail adresu: maja.tomicic@uzuvrh.hr
 
Agenda
 
Popis projekata ugovorenih u sklopu darovnice IPA 2010 “Potpora doprinosu OCD-a u razvoju, provedbi, promicanju i praćenju provedbe politika održivog razvoja i zaštite okoliša”