Upitnik o pružanju socijalnih usluga

 

Sukladno ciljevima Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva 2012. – 2016., i provedbenim aktivnostima 14.5. te 14.6. spomenutog dokumenta, Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge objavio je Upitnik s ciljem prikupljanja informacija o neprofitnim organizacijama – pružateljima ili potencijalnim pružateljima socijalnih usluga u Hrvatskoj te njihovim postojećim kapacitetima.
 
Podaci će biti korišteni pri implementaciji projekta financiranog sredstvima Europske unije pod nazivom "Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga". Radi se o projektu u kojem je Ministarstvo socijalne politike i mladih korisnička institucija a cilj projekta jest pružiti podršku stručnjacima iz sustava socijalne skrbi pri daljnjem razvoju i provedbi učinkovitih i inkluzivnih socijalnih usluga unaprjeđivanjem procesa socijalnog planiranja i transformacije ustanova.
 
Elektronski upitnik je potrebno ispuniti do 5. travnja 2013. U slučaju bilo kakvih upita i nejasnoća, molimo da nas kontaktirate na mail: anita.prsa@uzuvrh.hr.