Potpredsjednica Vlade Opačić otvorit će Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz državnog proračuna u 2013. godini

U ponedjeljak, 28. siječnja s početkom u 9:00, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih, gđa Milanka Opačić, otvorit će Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz državnog proračuna u 2013. godini. Info dani se održavaju 28. i 29. siječnja 2013. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38, u organizaciji Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, u suradnji s nadležnim državnim tijelima.

Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje, javne pozive i druge modele financiranje projekata i programa u 2013. godini. Svim zainteresiranima omogućeno je praćenje čitavog događanja putem video streaminga. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video streamingu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (www.mzos.hr) pod bannerom "Prijenos uživo", a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@uzuvrh.hr.