Regionalne partnerske konzultacije u Slavonskom Brodu i Vukovaru

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Uprava za koordinaciju programa i projekata EU u području rada i socijalne sigurnosti kao tijelo nadležno za Operativni programa Razvoj ljudskih potencijala organizira novi krug Regionalnih partnerskih konzultacija na području Republike Hrvatske. U okviru Operativnog programa do sada je ugovoreno 10 dodjela bespovratnih sredstava (grant shema), točnije 194 ugovora u ukupnom iznosu većem od 43.6 milijuna eura.
 
Cilj ovih konzultacija je upoznati potencijalne i buduće korisnike, te širu javnost s mogućnostima financiranja  projekata kroz dodjele bespovratnih sredstava u okviru IV. komponente IPA-e Razvoj ljudskih potencijala.  Predstavljanje uključuje informacije o mogućnostima u okviru programskog razdoblje 2012.-2013. kao i Europskog socijalnog fonda (ESF) za programsko razdoblje druge polovice 2013 godine.
 
Na konzultacijama će izlagati predstavnici tijela uključenih u upravljanje i provedbu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala: Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva socijalne politike i mladih, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
 
Predstavljanja će se održati:
•15. studenoga 2012. godine u 11:00 sati u Slavonskom Brodu - HGK Županijska komora, Matije Mesića 9 (sjeverni ulaz, 1. kat)
 •16. studenoga 2012. godine u 10:00 sati u Vukovaru -  Velika vijećnica, Županijska 9
 

Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 9. studenoga 2012. godine na e-mail adresu: petra.leonhardt@mrms.hr. Također Vas molimo da poziv o predstavljanju projekata proslijedite Vašim kolegama i partnerima.