Vlada usvojila Izvješće o financiranju projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2011. godini

Na sjednici održanoj 12. srpnja 2012. Vlada Republike Hrvatske usvojila je Izvješće o financiranju projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2011. godini.
 
Prikupljeni su podaci za ukupno 23 davatelja bespovratnih sredstava koji su imali ustrojen program za dodjeljivanje nekog vida financijskih ili nefinancijskih sredstava. Na osnovu prikupljenih podataka utvrđeno je da je iz javnih izvora na nacionalnoj razini u 2011. godini programima i projektima organizacija civilnog društva dodijeljeno ukupno 549.979.601,16 kuna. Osim detaljne analize financiranih projekata i programa iz javnih izvora na nacionalnoj razini, Izvješće sadrži i primjere uspješno provedenih projekata organizacija civilnoga društva financiranih iz javnih izvora na nacionalnoj razini u 2011., popis svih 5.258 projekata s podacima o davatelju financijskih sredstava i nazivu natječaja, nazivu organizacije civilnoga društva i nazivu projekta ili programa, voditelju projekta ili programa i dodijeljenom iznosu, te objedinjeni prikaz iznosa bespovratnih financijskih sredstava dodijeljenih organizacijama civilnog društva u 2011. godini iz proračuna županija, gradova i općina.
 
Izvješće
 
Uspješno provedeni projekti
 
Detaljni pregled projekata/programa