Program People to People - Poziv za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu na temu „Strukturni fondovi i Kohezijski fond Europske unije i organizacije civilnog društva”, 11. – 12. rujna 2012., Osijek

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva na seminaru pod nazivom "Strukturnifondovi iKohezijski fond Europske unijei organizacijecivilnog društva” koji će se održati od 11. – 12. rujna 2012. u Osijeku.

Seminar organizira Europska komisija  u suradnji s TACSO uredom u Hrvatskoj i Zakladom „Slagalica”.
 
Cilj seminara je informiranje i upoznavanje s mogućnostima djelovanja organizacija civilnog društva u programiranju i provedbi strukturnih fondova i Kohezijskog fonda Europske unije.
 
Seminar je namijenjen prvenstveno predstavnicima i predstavnicama organizacija civilnog društva iz Hrvatske. Rad će se odvijati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz osiguran prijevod prema potrebi.
 
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 15. srpnja pošalju
 
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na hrvatskom jeziku),
-         obrazac za sudionike
 
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org
 
Molimo zainteresirane da ne šalju svoje prijave na adrese elektroničke pošte navedene u prijavnim obrascima budući da su te adrese namijenjene komunikaciji nakon završenog procesa selekcije. Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.
 
Odabranim sudionicima i sudionicama pokriveni su troškovi smještaja i hrane tokom boravka na seminaru. Individualni putni troškovi nisu pokriveni, no postoji mogućnost organiziranog prijevoza od Zagreba do Osijeka. Nacrt programa putovanja možete preuzeti ovdje.
 
Više na stranicamaTACSO.