Javna savjetovanja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske izradilo je Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju. Poziva se sva zainteresirana javnost i dionici sustava da se aktivno uključe u javnu raspravu o predloženom Nacrtu prijedloga Zakona te da svoja mišljenja, dopune i prijedloge šalju na adresu zzdvo2012@mzos.hr. Trajanje javne rasprave predviđa se do 12. svibnja 2012. 
Više informacija i dokument za javnu raspravu preuzmite ovdje.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske izradilo je Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskoj zakladi za znanost s Konačnim prijedlogom Zakona, te poziva svu zainteresiranu javnost i dionike sustava da se aktivno uključe u javnu raspravu, te da svoja mišljenja, prijedloge i dopune šalju na adresu zhzz@mzos.hr.
Trajanje javne rasprave predviđa se do 12. svibnja 2012., a više informacija pogledajte ovdje.
 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske izradilo je Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju, te poziva svu zainteresiranu javnost i dionike sustava da se aktivno uključe u javnu raspravu, te da svoja mišljenja, prijedloge i dopune šalju na adresu zasnas@mzos.hr.Trajanje javne rasprave predviđa se do 12. svibnja 2012., a više informacija pogledajte ovdje