Info dan Programa Unije Daphne III – borba protiv nasilja nad djecom, mladima i ženama, Hotel Westin Zagreb, 11. studenoga 2011.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnost,i u suradnji s Europskom komisijom (DG JUST - Opća uprava za pravdu), organizira Info dan oProgramu Unije Daphne III, koji će se održati 11. studenoga 2011. u Kristalnoj dvorani Hotela Westin Zagreb, Izidora Kršnjavoga 1, s početkom u 10.00 sati.

Cilj Info dana je približiti Program Daphne III svim dionicima koji žele pridonijeti sprječavanju svih oblika nasilja nad djecom, mladima i ženama te ih kroz primjer dobre prakse upoznati s aktivnostima koje će ulaskom Republike Hrvatske u Europsku uniju postati dostupne stručnjacima iz područja obrazovanja, socijalnog rada, policije, pravosuđa, zdravstva, sudstva, lokalne, regionalne, državne i vojne vlasti, kao i nevladinim udrugama, sindikatima i vjerskim zajednicama.
 
Program Daphne III predstavit će Benedetta Turdo, predstavnica Europske komisije. Info danu će također nazočiti predstavnici Sveučilišta u Padovi, koji će predstaviti projekt Empowerment, financiran iz sredstava Programa Daphne III.
 
Kontakt osoba u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti kojoj se možete prijaviti za sudjelovanje je:
Gđa Marija Galović
Tel: +385 1 2308 510
E-mail: marija.galovic@mobms.hr