Objavljen poziv na iskaz interesa za ocjenjivače/ice prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente programa IPA

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva kao tijelo odgovorno za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala, objavilo je poziv na iskaz interesa za prijavu u bazu ocjenjivača/ica projektnih sažetaka i prijava pristiglih na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente programa IPA.

 
Unutar Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala u 2011. godini bit će objavljeno devet natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava, koji se financiraju sredstvima Europske unije kroz IV. komponentu Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA). Bespovratna sredstva dodjeljuju se projektima iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja.

Cilj ovog poziva je odabir ocjenjivača/ica koji/e će sudjelovati u ocjenjivanju projektnih sažetaka i/ili prijava  pristiglih na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava. Ocjenjivačem/icom se smatra osoba koja dobro poznaje područje pokriveno pojedinom dodjelom bespovratnih sredstava, a kojeg/u provedbeno tijelo angažira u svrhu ocjenjivanja prijava za dodjelu bespovratnih sredstava, koristeći se objavljenim obrascima za ocjenjivanje.
 
Više informacija o samom pozivu te prijavni obrasci dostupni su na internetskim stranicama Ministarstva.