Javno predstavljanje projekata ugovorenih u sklopu programa IPA 2008: 13. lipnja 2011., Zagreb

 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje priprema javno predstavljanje projekata ugovorenih u sklopu programa IPA 2008 Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za praćenje provedbe pravne stečevine Europske unije, koje će se održati 13. lipnja 2011. u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva, Perkovčeva 2, Zagreb s početkom u 9:30 sati.
 
U sklopu navedenog programa IPA 2008 raspisana su tijekom 2009. godine tri natječaja vrijedna preko 24 milijuna kuna (više od 3 milijuna eura) putem kojih će se financirati šesnaest projekata organizacija civilnog društva koje prate provedbu pravne stečevine EU u područjima suzbijanja diskriminacije, borbe protiv korupcije i jačanja transparentnosti javne uprave, te održivog razvoja i zaštite okoliša. Ured za udruge je odgovoran za praćenje uspješnosti provedbe ovih projekata, u uskoj suradnji sa Središnjom agencijom.
 
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 8. lipnja na adresu elektronske pošte: jelena.zvonaric@uzuvrh.hr ili putem telefona 01/ 4599-821.
 
Popis ugovorenih projekata

Program