Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Starenje stanovništva: osiguravanje visokih standarda za očuvanje prava i dostojanstva starijih osoba” od 7. do 10. prosinca 2010. , Bruxelles

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Starenje stanovništva: osiguravanje visokih standarda za očuvanje prava i dostojanstva starijih osoba“ koji će se održati od 7. do 10. prosinca 2010. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova i programa koja se odnose na prava i dostojanstvo starijih osoba. Studijski posjet uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 12. studenog  2010. u 10:00  pošalju
 
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         obrazac za sudionike,
-         životopis u EU formatu
 
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org
 
Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.
 
Informacije vezane uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.