Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Borba protiv duhana u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj“, 29.11. – 2.12. 2010., Bruxelles

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Borba protiv duhana u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj“ koji će se održati od 29. studenog  do 2. prosinca 2010. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta  je upoznavanje međunarodnih i europskih pravnih osnova i programa usmjerenih na borbu protiv uporabe duhana. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.

Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području.

Zainteresirane molimo da najkasnije do 2. studenog  2010. u 16:00  pošalju
 
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         obrazac za sudionike,
-        životopis u EU formatu
 
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org.
 
Napominjemo da se prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće razmatrati.

Nacrt programa studijske posjete preuzmite ovdje, a informacije vezano uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.