Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Europska solidarnost protiv siromaštva” od 30. studenog do 3. prosinca 2010. , Bruxelles

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Europska solidarnost protiv siromaštva“ koji će se održati od 30. studenog  do 3. prosinca 2010. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova usmjerenih na sprečavanje siromaštva i socijalne isključenosti. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini. Sudionicima će također sudjelovati na konferenciji  „Promocija socijalne uključenosti u borbi protiv siromaštva suradnjom na području obrazovanja, osposobljavanja i rada u susjednim zemljama, članicama Europske unije“.
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 19. listopada 2010. u 16:00  pošalju
 
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         obrazac za sudionike,
-         životopis u EU formatu
 
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org
 
Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.
 
Nacrt programa studijske posjeta preuzmite ovdje, a informacije vezano uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.