Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Borba protiv obiteljskog nasilja na Zapadnom Balkanu i u Turskoj“ od 25. - 28. listopada 2010., Bruxelles

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnica i predstavnika organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Borba protiv obiteljskog nasilja na Zapadnom Balkanu i u Turskoj“ koji će se održati od 25. – 28. listopada 2010. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta je upoznavanje međunarodnih i europskih pravnih osnova koje sprečavaju pojavu obiteljskog nasilja i pružaju zaštitu žrtvama. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini, te će sudionici imati priliku za razmjenu iskustava i umrežavanje međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.

Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje, a informacije vezano uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.
 
Pri odabiru će se voditi računa o zastupljenosti organizacija iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnice i predstavnici organizacija koje djeluju u području borbe protiv obiteljskog nasilja.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 21. rujna 2010. u 16:00  pošalju
 
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         obrazac za sudionike,
-        životopis u EU formatu
 
putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org