Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu na temu uspostave mreže Natura 2000, 13. - 16. rujna 2010., Bruxelles

U sklopu programa People 2 People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Uspostava  mreže Natura 2000 na Zapadnom Balkanu i Turskoj – uloga civilnoga društva” koji će se održati od 13. do 16. rujna 2010. u Bruxellesu.
Cilj studijskog posjeta upoznati sudionike s Naturom 2000 te općenito s politikom EU o zaštiti okoliša i bioraznolikosti. Studijsko putovanje će sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te međusobnog umrežavanja, kao i povezivanja s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.
Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje, a o pokrivanju troškova pročitajte u Uputama za sudionike i sudionice.
 
Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području.
 
Zainteresirane molimo da najkasnije do 9. srpnja 2010. u 16:00  pošalju
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata, na engleskom jeziku),
-         obrazac za sudionike,
-         životopis u EU formatu.
 
putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org.